Daily Health

Η DailyHealth απευθύνεται σε άτομα τα οποία επιθυμούν να μετρούν και να παρακολουθούν καθημερινά βασικούς δείκτες της υγείας τους και σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ηλικιωμένους, ΑμεΑ, άτομα με χρόνιες παθήσεις, κλπ), παρέχοντας τόσο σε αυτούς όσο και στις οικογενειές τους υπηρεσίες:

 • Τηλε-φροντίδας.
 • Απομακρυσμένης παρακολούθησης με τη χρήση συστημάτων γεω-εντοπισμού (GPS).
 • 24ωρης τηλε-παρακολούθησης οικίας με αισθητήρες (ανίχνευση πυρκαγιάς, διαρροή νερού, ανοιχτή πόρτα, κ.ά.).

“Από το σπίτι σας στο γιατρό σας”

Η DH παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπρόνοιας αξιοποιώντας μικρές, αξιόπιστες ψηφιακές συσκευές μέτρησης ιατρικών παραμέτρων, χαμηλού κόστους, οι οποίες μεταφέρουν τις μετρήσεις τους με ασφάλεια (ειδική κρυπτογράφηση) μέσω του Internet ή δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Οι μετρήσεις αυτές, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της DH, αποθηκεύονται σε προσωποποιημένο ηλεκτρονικό φάκελο υγείας, από τον οποίο οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να παρακολουθούν τους δείκτες της υγείας τους 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα με τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Δυνατότητα πρόσβασης στο σύνολο των καταγεγραμμένων ιατρικών μετρήσεων (μέσω της πλατφόρμας της DH) από οποιοδήποτε σημείο και μέσο.
 • Διατήρηση ηλεκτρονικού φακέλου υγείας, με πλήρη διασφάλιση του ιατρικού απορρήτου.
 • Δυνατότητα αποθήκευσης στον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας, του συνόλου των ιατρικών-διαγνωστικών εξετάσεων που έχει στη κατοχή του ο συνδρομητής της DH (ιδιώτης, ιατρός, ιατρικό–διαγνωστικό κέντρο κλπ).

“Πάντα μαζί σας”

Η πλατφόρμα της DH δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να αξιοποιήσουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που αφορούν στον γεωεντοπισμό, στην ασφάλεια και στην γεωπαρακολούθηση του ατόμου που χρήζει αυτού του τύπου φροντίδας, με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Η υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης, παρέχει στο χρήστη της ή στα μέλη της οικογένειάς του, τα ακόλουθα:

 • Την ακριβή γεωγραφική θέση του ατόμου (εκτός οικίας του)
 • Την είσοδο / έξοδο αυτού σε/από κάποια προκαθορισμένη περιοχή. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τη διαδρομή που έχει ακολουθήσει ο χρήστης και απεικονίζονται σε πραγματικό χρόνο σε χάρτη, ο οποίος είναι προσβάσιμος μέσω της πλατφόρμας της DH.
 • Ενεργοποίηση του πλήκτρου πανικού στη φορητή συσκευή εντοπισμού που φέρει ο χρήστης πάνω του.
 • Ανίχνευση σήματος πτώσης του χρήστη και αυτόματη ενημέρωση.
 • Ενεργοποίηση κλήσης για βοήθεια σε καθορισμένοτηλεφωνικό αριθμό.
 • 24 ωρη ενημέρωση με αποστολή SMS σε προκαθορισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς για τις περιπτώσεις 2, 3 και 4 παραπάνω.

“Είστε δίπλα τους με μία ματιά”

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της DH δίνει τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης της οικίας του χρήστη, παρέχοντας την ασφάλεια στα μέλη της οικογένειας του να γνωρίζουν και να παρακολουθούν κάθε στιγμή τι συμβαίνει στην οικία του ανθρώπου τους και να ενημερώνονται συνεχώς για γεγονότα που μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια του ίδιου ή και του περιβάλλοντος στο οποίο διαβιεί. Οι υπηρεσίες ειδοποίησης που παρέχονται αφορούν ενδεικτικά σε:

   • – ανοιχτή ή κλειστή πόρτα/παράθυρο,
   • – εκδήλωση πυρκαγιάς,
   • – διαρροή νερού ή γκαζιού κλπ.

 

Make your pack!

Οι υπηρεσίες μας είναι ευέλικτες ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις δικές σας ατομικές ανάγκες. Με την υπηρεσία make your pack έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας πλήρες πακέτο τηλεπρόνοιας, κάνοντας τον ιδανικό για εσάς συνδυασμό συσκευών ιατρικών μετρήσεων, συσκευών εντοπισμού θέσης και αισθητήρων χώρου. Με δεδομένο ότι οι ανάγκες και οι συνθήκες σε κάθε οικογένεια είναι διαφορετικές, εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ξεχωριστό για εσάς πακέτο και έτσι μπορείτε να έχετε ιατρικό ιστορικό, διακριτική παρακολούθηση και προστασία σπιτιού σε μια μόνο υπηρεσία, απλά και οικονομικά!

Επικοινωνήστε με την Daily Health για να βρούμε μαζί τη λύση που σας εξυπηρετεί.

FaLang translation system by Faboba
« Σεπτέμβριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

stratisGlobitel


Telematic Medical ApplicationsΚοινωνία

 

 

logo-grey

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΠΡΟΝΟΙΑΣ ΜΕΠΕ
Μιαούλη 7 & Παν.Τσαλδάρη 24,
Μαρούσι, Τ.Κ.: 15122
Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ.: +30 216 700 3171
Fax: +30 216 700 3171
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: http://www.dailyhealth.gr/

Ενημέρωση

Εγγραφείτε στην λίστα παραληπτών μας.

Πιστοποίηση ISO

Πιστοποίηση ISO στον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

ISO